Станислав Трифонов - Насимо представя , своята седма самостоятелна изложба

...
Станислав Трифонов - Насимо представя , своята седма самостоятелна изложба
Коментари Харесай

Изложбата „The Supper“ - култ към уличното изкуство

Станислав Трифонов - Насимо показва, своята седма независима галерия в изложба " Нирвана ". Откриването е през днешния ден, 21 септември, от 19:00ч

14 + 1 произведения смесена техника демонстрират разгръщането на авторовия жанр, който все по-категорично приближава двата полюса на изяществото на класическата живопис и бунтарската експресия на уличното изкуство.
 Каспаров: Русия претърпя геополитическо проваляне в Украйна 20 септ 2022 | " Това, което се случи в Украйна, беше предсказуемо, аз предупреждавах доста години за това. И нежеланието на...
Като изследовател на дълбочини Насимо за следващ път слага на масата храна за размисъл. Менюто е извадка от най-разпространените изкушения пред индивида - тематика остаряла като древността и настояща като от доскоро.

Страст, яд и независимост са облици и изразни средства по едно и също време върху всяко едно от платната, върху които усещаме плътността на положението и на самия създател. И този път Насимо ще ни потопи в изцяло прекарване, с помощта на вдъхновяващата си колаборация с други две смели лица на актуалната българска арт сцена.

Иван Шопов ще разгърне пространството с възхитителната мощност на музиката си, особено основана за изложбата. А SuperS4upen от режисьорското място ще ни покаже своята дива интерпретация на „ Вечерята “, която ще забележим малко преди откриването, както и по време на събитието. 

Изложбата ще може да се види до 21 октомври.  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР