Станимир Стоилов официално беше назначен за селекционер на Казахстан. Българският

...
Станимир Стоилов официално беше назначен за селекционер на Казахстан. Българският
Коментари Харесай

Представиха Мъри начело на Казахстан, ето какво обеща

Станимир Стоилов публично беше назначен за селекционер на Казахстан. Българският експерт заменя на поста освободения в края на януари Александър Бородюк. Договорът на Мъри е за период от 2 години, оповестява Блиц.

" Преговорите бяха доста дълги. На първо място искахме да уточним по какъв начин да работим по този начин, че да създадем тима по-добър. Живея в Казахстан отдавна и доста хора ме познават тук. Постоянно ме питаха по какъв начин би трябвало да наподобява националния отбор. Аз съм наясно, че има проблеми. Вярвам, че с взаимни старания ще вдигнем равнището и на националния тим, и на целия футбол. Ще се постарая да оказа помощ, защото виждам по какъв начин почитателите страдат и желаят победи на национално равнище ", даде обещание Станимир Стоилов, който се раздели с Астана, където реализира забележителни триумфи.

" Казахстанските футболисти имат качества, само че би трябвало да трансформират мисленето си. Искам да работят като тим. Който счита, че няма да може да бъде екипен състезател, няма място в националния. Ако някой не се показва на равнище в клубния си тим, също няма място тук ".

" Продължителност на контракта ми? Това няма никакво значение. Когато ми кажат, ще си потегли без проблеми. Дошъл съм да оказа помощ ", добави експертът.  

Дебютът на Мъри отпред на Казахстан е на 23 март в Унгария, а няколко дни по-късно Мъри ще се изправи против България във втора контрола, която също ще се състои на унгарска земя. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР