Станимир Стоилов не успя да отбележи с победа първия си

...
Станимир Стоилов не успя да отбележи с победа първия си
Коментари Харесай

Завръщането на Стоилов в "Левски" не беше победно

Станимир Стоилов не съумя да означи с победа първия си формален мач след завръщането като треньор на " Левски ". В дуел от VIII кръг " сините " приключиха 2:2 в гостуването против сребърния медалист от предишния сезон " Локомотив " (Пд). Пловдивчани, които сега са на последно място в класирането без нито една победа, съумяха да се върнат на два пъти в мача и в последна сметка стигнаха до третата си точка през сезона.

Националът Борислав Цонев откри за " Левски " в 37-ата мин., откакто вкара отбитата от вратаря Илко Пиргов топка. В 73-ата мин. " Локомотив " изравни. Друг от националите на терена - Бирсент Карагарен подаде към Георги Минчев, който от близко направи 1:1. В 76-ата мин. бе и най-красивият миг в мача - Георги Миланов изведе " Левски " още веднъж напред с прелестен гол отдалеко. Но насладата на " сините " бе къса. В 80-ата мин. падна трети гол в границите на 7 минути. Вкара го капитанът на " Локомотив " Димитър Илиев, за който това бе и трето попадение от началото на сезона.

В 90-ата мин. домакините можеха да създадат цялостен поврат, само че Петър Витанов прати топката в левия непряк дирек. Домакините имаха и рекламация за дузпа в мача - при обстановка още в 13-ата мин., когато Карагарен падна след влизане на Андриан Краев. Реферът Никола Попов обаче реши, че няма нарушаване, откакто прегледа обстановката с VAR.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР