"Стани богат" - легендарната тв игра, популярна по цял свят,

...
"Стани богат" - легендарната тв игра, популярна по цял свят,
Коментари Харесай

Голяма изненада! Стани богат тръгва по БНТ, може да е без Ники Кънчев

"Стани богат " - именитата тв игра, известна по целия свят, още веднъж се връща на дребния екран, само че по Българска национална телевизия, потвърдиха за  "24 часа " от малкия екран. Първи за това заяви уеб сайтът "Вевести ". Състезанието ще стартира да се излъчва скоро, въпреки че към момента няма уговорена дата за старта му. Има възможност обаче то да тръгне с нов водещ, а не с Ники Кънчев, споделиха осведомени с бъдещата стратегия на Българска национална телевизия. Според други договарянията към момента не са завършили и надали Кънчев - единственият водещ на "Стани богат " до момента, няма да бъде поканен. 
Обичаният публицист стана доста известен тъкмо като лице на интелектуалната игра. "Стани богат " започва у нас на 12 май 2001 година и с спирания се излъчва до 30 май 2014 година все по Нова тв. За разлика от множеството формати, чиито лицензи се държат от малките екрани, разрешителното за "Стани богат " е на изпълнителния му продуцент Нико Тупарев и на компанията му "Олд скул " (преди години беше на предходната му компания "СИА Адвъртайзинг ").
Нова тв стопира играта изначало с обяснението, че тя няма да се излъчва всеки сезон, а по-късно с изказванието, че рейтингът й не е задоволителен, с цел да остане в програмната й скица. Обратно на пийпълметричните данни феновете обаче не престават да я харесват и да я чакат. "Стани богат " не на вятъра е най-успешната тв игра в международен мащаб от появяването си на 4 септември 1998 година в Англия. 
Създава я английската компания "Селадор ". Шоуто е доста гледано най-много тъй като изпитва интелектуалните качества на участниците си, а не задава тъпи въпроси и няма имиджа на обикновена лотария. Същевременно среща аудиторията с забавни обстоятелства от човешкото познание. Фразата "Въпрос за 1 милион " от дълго време е влезнала и в градския речник, когато е нужно да се онагледи нещо комплицирано и разбираемо единствено за шепа познавачи.

Навремето след свое присъединяване Любен Дилов-син сподели, че това е игра, за която се подготвяш цялостен живот, няма по какъв начин за няколко дни да научиш всичко от международното познание, с цел да станеш победител. Нагледно това бе показано от режисьора Дани Бойл във кино лентата му "Беднякът милионер ", спечелил "Оскар " В него на стола на благосъстоянието сяда сиракът Джамал Малик от Мумбай, който съумява да отговори на всички въпроси.
Те съгласно разпоредбите на играта се усложняват с всяко последващо равнище дотолкоз, че всеки победител в "Стани богат " става национално прочут поради знанията си. Стартът на "Стани богат " по Българска национална телевизия е част от новата програмна скица на публичната телевизия. Българска национална телевизия разгласи и конкурс за нови излъчвания. Предложения се събират до 30 март 2018 г.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР