Стана ясно къде са отишли парите, които младата певица Дара

...
Стана ясно къде са отишли парите, които младата певица Дара
Коментари Харесай

Халваджиян платил новите цици на Дара - slava.bg

Стана ясно къде са отишли парите, които младата певица Дара прибра от Магърдич Халваджиян за присъединяване си в шоуто „ Като две капки вода”. Пачките, наподобява, са изсипани в кабинета на незнаен за момента изящен хирург, който е напомпал деколтето на варненката с 600 кубика силикон.

Пазвата на чаровницата безусловно ще се пръсне! Че Дара е надула балкона, се шушука от дълго време, само че досега това бяха единствено клюки. Едва неотдавна младата варненка се е престрашила фактически да влага в размера на своите чашки, докарвайки ги до достойния за завиждане размер Д.

Тя гордо пъчи новите си придобивки, залагайки на дълбоки деколтета, които обилно ги разкриват. Само до преди няколко месеца другояче сочната звезда показваше надалеч по-скромни форми, които по никакъв начин не я удовлетворяваха. Но оскъдицата към този момент е история.

Сега Дара умерено може да се конкурира със съгражданката си Гери-Никол освен по размера на яката си дупара, само че и по предната част на своя обилен контур. Звездата е крояла проекти за силикон най-малко от година. Сигурни източници настояват, че са я чували да се оплаква, че сутиените доста ѝ стягат.

Източник: Marica.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР