Стана ясна самоличността на тартора на опасната банда за търговия

...
Стана ясна самоличността на тартора на опасната банда за търговия
Коментари Харесай

Само в BulNews! Вижте кой е тарторът на опасната банда за търговия с оръжие и лихварство във Врачанско /снимки/

Стана ясна самоличността на тартора на рисковата тайфа за търговия с оръжие и лихварство. Това е 57-годишният Тихомир Нинарски, с прякор Тихия, от Козлодуй, научи извънредно организация BulNews. Нинарски е родом от Рудозем, живял е в белослатинското село Галиче, след което се мести в Козлодуй. Задъръжаният е лежал в пандиза за други свои прегрешения, а в четвъртък след акция на ГДБОП под управлението на прокуратурата още веднъж е хванат за търговия с оръжие и муниции.
Нинарски е бил следен и следен от ГДБОП през последните два месеца. Подставени лица даже са му изпращали клиенти, които са купували от него оръжие. Освен това с обвиняване за търговия с оръжие и муниции Нинарски ще се снабди и с обвиняване за лихварство, откакто при обиските у него са открити огромно количество пари и описи с длъжници.
57-годишният мъж е арестуван с минимум още трима от бандата, като при осъществените обиски на парцели в Козлодуй, Бяла Слатина и селата Хърлец, Гложене, Бутан и Търнава от ГДБОП откриха огромно количество револвери, автомати „ Калашников “, картечни револвери и боеприпаси за тях. Претърсвания са били извършени и в Монтанско.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР