Стана ясна самоличността на нелепо загиналата при домашен пожар 68-годишна

...
Стана ясна самоличността на нелепо загиналата при домашен пожар 68-годишна
Коментари Харесай

ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ: Изгорялата в дома си бургазлийка – майка на известен ортопед

Стана ясна самоличността на неуместно починалата при домакински пожар 68-годишна бургазлийка. Тя се споделя Стефка Кехайова и е майка на уважавания ортопед доктор Георги Кехайов, работещ в МЦ „ Св. Николай “, предава Флагман.бг.

Майка му Стефка и татко му Милчо, живеели на ул. „ Княз Борис I” в жк „ Възраждане “ от години. Апартаментът им се намира на първи етаж в жилищната постройка.

По информация от полицията причина за пожара, който зародил към 9 ч. през вчерашния ден в спалнята на сем. Кехайови, е незагасена цигара, която паднала на фотьойл и го възпламенила.

Припомняме, че пристигналите на място пожарникари се наложило да разбият прозорец, с цел да влязат в дома на възрастните хора, защото той бил заключен.

Днес служители на реда направиха още един оглед на лобното място на Стефка Кехайова. Апартаментът на фамилията има две входни порти – външна блиндирана и вътрешна дървена. Именно желязната врата е затруднила пожарникарите и може би в случай че не беше тя, дамата би могла да бъде избавена, разясняват съседи.

По дървената входна врата на апартамент №3 се виждат следи от изгоряло, които свидетелстват за кошмара. Все още аргументите за нещастието обаче са неразбираеми и точно по тази причина през днешния ден служители на реда и пожарникари още веднъж оглеждат мястото – този път на ярко.

Съвсем допустимо е дамата да е умряла ненадейно още преди възникването на пожара, до момента в който брачният партньор й е бил задремал в прилежащата стая. Това би могло да изясни обстоятелството, че 68-годишната бургазлийка, не е реагирала на огъня, лумнал на сантиметри от нея и даже не е помръднала.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР