Стана ясна причината, поради която майката на детето, което капитанът

...
Стана ясна причината, поради която майката на детето, което капитанът
Коментари Харесай

История в развитие: Защо майката на детето, което Дяков целуна, отказа да го поздрави?

Стана ясна повода, заради която майката на детето, което капитанът на Лудогорец Светослав Дяков целуна по време на гостуването на ЦСКА (0:0), отхвърли здрависване с играча на разградчани.

Дамата, която се споделя Малина, се свърза с Gong.bg, с цел да опише своята история и по този метод да показа какво я е подтикнало към такава реакция.

Малина разяснява, че историята в действителност се е зародила преди към месец, когато се състоя турнирната среща сред двата отбора на „ Лудогорец Арена “. Дамата споделя, че тогава капитанът на „ зелените “ отправил непристоен и афектиран жест към публиката на ЦСКА. В следствие тя комуникирала с него и изразила своето отвращение, а той изявил подготвеност да се извини.

По време на срещата сред ЦСКА и Лудогорец на Националния стадион в София, при промяната си Дяков потегли към детето на Малина, което е в инвалидна количка, и го целуна по челото. В следствие футболистът подаде ръка и на Малина, само че тя отхвърли.

Пред Gong.bg дамата изясни, че не приема това за опрощение и не скри, че е афектирана от държанието на играча на разградчани. Тя запита за какво Дяков не изискал опрощение пред Сектор Г, като съобщи, че тя персонално е щяла да иде с него.

Редакцията се извинява за зародилото неразбирателство по отношение на неналичието на информация съпътстваща видяната на тв-екрана преживелица.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР