Стамен Белчев твърдо остава засега наставник на ЦСКА, въпреки че

...
Стамен Белчев твърдо остава засега наставник на ЦСКА, въпреки че
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА остава на поста си


Стамен Белчев твърдо остава към този момент ментор на ЦСКА, макар че възможностите за офанзива на купата от страна на “червените ” започнаха внезапно да падат след трите следващи равенства, като последното бе против Левски във безконечното дерби, осведоми “24 часа ”.

От клуба изрично отхвърлиха, че е имало незабавна среща, на която да се взема решение ориста на наставника, откакто ЦСКА игра безобразно през второто полувреме в дуела против “сините ” и позволи изравнителния гол на Роман Прохазка. Първият във вратата на Витаутас Черняускас пристигна от Давид Яблонски.

За тази част от тактиката на противника знаеше цяла България, само че не и отбраната на “армейците ”. Николай Бодуров бе трансфериран от топката, а Александър Барт бе зад тила на Яблонски.

Търканията сред Белчев и Станислав Манолев, които се появиха по време на мача, са били изгладени на маса в неделя по обяд. Националът реагира лудо на промяната си и даже не поздрави треньора.

Ръководството на “червените ” обаче счита, че няма смисъл от промяна тъкмо преди дуела с Лудогорец, който е на 5 ноември. Какъвто и треньор да пристигна, мъчно ще вдигне тима на крайници.

След като бе отпред много време в класирането, ЦСКА дръпна ръчната спирачка. Първо направи 2:2 при гостуването си на Етър във Велико Търново, по-късно 0:0 вкъщи против Пирин и в този момент 2:2 с Левски. Така небрежно бяха изгубени 6 точки.

За мача с Ботев (Враца) за купата във вторник ще бъде дадена отмора на Фернандо Каранга, който спря да вкарва и “червените ” закъсаха. На всичко от горната страна нападателят към този момент виси и с 4 жълти картона и при още един ще получи наказване. А с реакциите си против съдиите това е едно от най-лесните неща в българското състезание.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР