Стамболийски. Регионалните различия в Европейския съюз (ЕС) се задълбочават. Това

...
Стамболийски. Регионалните различия в Европейския съюз (ЕС) се задълбочават. Това
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Румен Петков, АБВ: Регионалните различия в ЕС се задълбочават

Стамболийски. Регионалните разлики в Европейския съюз (ЕС) се задълбочават. Това сподели ръководителят на АБВ Румен Петков пред симпатизанти в Стамболийски, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “-Пловдив . Той добави още, че страната ни се намира в демографска злополука. „ Затова смяната би трябвало да стане през днешния ден и в този момент, тъй като е все по-реално процесът на обезлюдяване на нашите градове и села да стане необратим “ разяснява Петков. „ Ние желаеме Европа да бъде стожер на мира “, уточни Петков. По думите му двойните стандарти са част от ерозията на Европейски Съюз. Той добави още, че глобите против Русия са неуместни. Според него с тези тематики някои партии спекулират. „ Ние желаеме реализирането на енергийните планове. Видяхме, че за година и половина нищо не се случва “, означи Румен Петков. Според него въпросът за мира е основен и той не е вероятен без Русия. „ Ние само се борим за спасяването на въгледобива и да възцари енергийна правдивост “, сподели още той и съобщи, че НЕК е в положение на банкрут. Според него се спекулира и с тематиката за ромите, като по този метод Вътрешна македонска революционна организация си купува гласове.
„ Европейски Съюз би трябвало да се обърне с лице към нашите проблеми. Гласувайки за нас, вие гласувате за националните ни ползи “, добави още Румен Петков. По думите му този двуполюсен модел, който господства сега, е извратена форма на еднопартийно ръководство, тъй като не е обикновено една парламентарна група да не върви на работа. Според Петков това държавно управление е безотговорно.
Той съобщи, че листата на обединението излъчва интелектуална мощност. Румен Петков приказва още и за връзките ни с Македония, които би трябвало да бъдат решени в този момент, защото те непрестанно крадат нашата история.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР