Стамболийски. Общинските съветници от ГЕРБ в Стамболийски, заедно с председателя

...
Стамболийски. Общинските съветници от ГЕРБ в Стамболийски, заедно с председателя
Коментари Харесай

Общинските съветници от ГЕРБ - Стамболийски осигуриха ново осветление за спортната зала в ОУ „Христо Смирненски“

Стамболийски. Общинските съветници от ГЕРБ в Стамболийски, дружно с ръководителя на Общински съвет Стоян Богданов, осигуриха ново осветяване за спортната зала в ОУ „ Христо Смирненски “. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Новите LED лампи са закупени с персонални средства. В залата упражняват състезателите от Клуба по тенис на маса.
Модерните осветителни тела са инсталирани и децата към този момент могат да спортуват в добре осветлен салон, а не както до в този момент в сумрак. „ Залата в действителност е преобразена и ще упражняваме с доста хъс и предпочитание ", разясниха след слагането на осветлението състезателите.
Залата с изключение на от тенисистите се употребява и от децата, които учат в ОУ „ Христо Смирненски “, за занимания по физическо образование. Преди няколко месеца със съдействието на регионалния координатор на ГЕРБ - Пловдив област Георги Мараджиев бе ремонтирана дограмата на спортния салон. Бяха направени няколко отваряеми прозореца, с цел да може помещението да се проветрява пълноценно. " С новата дограма и осветяване децата ще спортуват без проблеми и ще се забавляват на воля в спортната зала. Надяваме се на нови спортни победи и награди ", сподели ръководителят на групата съветници и регионален началник на Младежи ГЕРБ Владимир Пильов.
„ Спортът е измежду главните цели на ГЕРБ и ние в Стамболийски ще продължим да поддържаме децата и спортните клубове, тъй като младежите, които спортуват и реализират победи, са нашата горделивост и визитна картичка по света ", разяснява Георги Мараджиев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР