Стадионът на Уулвърхемптън Молиню ще приеме за първи път мач

...
Стадионът на Уулвърхемптън Молиню ще приеме за първи път мач
Коментари Харесай

Англия приема Италия в Уулвърхемптън

Стадионът на Уулвърхемптън " Молиню " ще одобри за първи път мач на националния тим на Англия от 1956 година насам. Там ще се изиграе мачът сред тима на селекционера Гарет Саутгейт и европейския първенец Италия от Лигата на нациите, който е очакван за 11 юни, оповестиха от футболната асоциация.

 Мачът с Италия ще се играе пред празни трибуни поради наказване на УЕФА. " Уембли " е обичайният дом на тима на Англия, само че има наклонност огромни мачове да се играят в Съндърлънд, Манчестър, Лийдс, Мидълзбро, Лестър и Саутхемптън в последните години. 

Последния път, когато Англия игра на " Молиню ", завоюва в международна подготовка против Дания с 5:2 през декември 1956 година. 

" Уембли " е нашият дом, само че в действителност се любуваме да местим тима на разнообразни игрища, изключително, когато става дума за огромни шампионати ", сподели Саутгейт. " 2022 дава обещание да бъде страхотна година за британските почитатели и е отлично, че един от най-известните футболни игрища в страната ще бъде част от това премеждие ", добави селекционерът.

Англия ще играе още против Германия и Унгария в Лигата на нациите, като първият й мач е посещение на Унгария на 4 юни. Лигата на нациите свършва през септември, като през ноември стартира международното състезание в Катар.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР