Стадионът на Бодьо/Глимт Аспмира отговаря на всички изисквания на УЕФА,

...
Стадионът на Бодьо/Глимт Аспмира отговаря на всички изисквания на УЕФА,
Коментари Харесай

Въпреки студа и силния вятър: Проверката е проведена - стадионът на Бодьо е ОК

Стадионът на Бодьо/Глимт " Аспмира " дава отговор на всички условия на УЕФА, с цел да одобри довечера в 22:00 часа (българско време) мача от петия кръг в " Група С " на Лигата на конференциите сред и първенеца на Норвегия.
" Армейците " ще търсят първа победа в груповата фаза, откакто реализираха единствено точка в предходните си четири мача при нулевото тъждество с Бодьо на Националния стадион " Васил Левски " на 30 септември!

" Стадион " Аспмира " дава отговор на всички условия на УЕФА, с цел да одобри довечера в 22:00 часа мача от петия кръг в група " С " на Лигата на конференциите сред ЦСКА и първенеца на Норвегия Будьо/Глимт. Делегатът на срещата Лукас Сиотропос от Гърция инспектира за последно оборудването и даде позитивна оценка на техническата конференция преди значимия конфликт. Въпреки минусовите температури, мощният вятър и тежките атмосферни условия изкуственото тревно покритие на терена досега е в положително положение и би следвало да даде естествени условия за игра на двата състава.
ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи , а футболистите на Будьо/Глимт ще бъдат в напълно жълт екип. Нашият вратар ще бъде с черен състезателен екип, а стражът на съперника ни - със зелено облекло.
Четиримата съдии на евромача са от Израел - Игал Фрид (главен), Давид Битон (първи асистент), Матитяху Якобов (втори асистент), Лиран Лиани (четвърти). Съдийски наблюдаващ на срещата ще бъде Петери Кари от Финландия.
На трибуните на стадион " Аспмира " се чакат да участват към 5000 почитатели на домакините, както и към стотина от най-верните последователи на ЦСКА, които са пропътували дистанцията от над 3800 километра, с цел да поддържат своите любимци. Те ще бъдат настанени в бранша за посетители и ще влязат през блок " С ", който може да видите на фотографията под публикацията.
САМО ЦСКА! ", написаха от " аления " клуб.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР