Стадион Раковски в София стана жертва на вандали за втори

...
Стадион Раковски в София стана жертва на вандали за втори
Коментари Харесай

Умишлените атаки на ст. "Раковски" продължават

Стадион " Раковски " в София стана жертва на вандали за повторно в границите на по-малко от четири месеца. Отново, както и в края на март, обект на офанзивата е бил теренът на стадиона, който е погубен с препарати. Този път обаче има провали и по помощното игрище.

На стадиона упражняват децата от школата " Левски-Раковски ", чийто шеф - някогашният национал Станислав Ангелов разгласи, че задачата на грозните действия е да се изгонят младите футболисти от този стадион. 

" Недопустимо е това, което се случва. Не знам към кого да се обърна за помощ. Това е акт против децата. Още първият път, когато унищожиха терена, пуснахме тъжба, информирахме полицията. Те даже се самосезираха, стартира следствие. В никакъв случай това не е на персонално равнище. Просто обектът е забавен. Стадионът се намира на доста положително място. Явно има съществени ползи. Щом се случва сходно нещо на обект на Министерство на вътрешните работи - тези хора се усещат безнаказани. Ние сме чартърен. Това, което се случва не подхожда на европейска страна. Не може няколко месеца подред да се занимаваме с терена. Как да стимулирам децата?! Тук се цели обезкървяването на школата и уронването на престижа ѝ. Ако е персонално против мен ще нападат колата ми. Тук се цели теренът. Явно желаят децата да се махнат. В школата имаме над 300 деца. До преди няколко дни теренът бе прелестен ", показа с болежка Ангелов пред bTV. Той добави, че в случай че децата изоставен поради протичащото се, ще бъде заставен да си тръгне и той.

При предходната офанзива ремонтът на терена е коствал към 50 000 лева, а в този момент ще излезе съвсем двойно. Причината е, че теренът е дотолкоз повреден, че би трябвало да се изкопае напълно и по-късно да се постави нова тревна настилка.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР