Стабилно е състоянието на по-сериозно пострадалото 15-годишното момиче, , управлявана

...
Стабилно е състоянието на по-сериозно пострадалото 15-годишното момиче, , управлявана
Коментари Харесай

Стабилно е състоянието на пострадалото момиче, блъснато от кола в Сопот

Стабилно е положението на по-сериозно потърпевшото 15-годишното момиче,, ръководена от 18-годишна госпожица. По данни от болница " Св. Георги " в Пловдив, където е настанено раненото момиче, поради контузиите си то е под непрекъснато лекарско наблюдаване. Предстоят му интервенции на таза и на белия дроб. Момичето е с две счупени ребра и фрактура на таза, заяви bTV.

Две 15-годишни девойки бяха блъснати през вчерашния ден от девойката с един месец стаж зад кормилото. Тя карала сестра си на учебно заведение и спряла е на паркинг пред спортната зала в града, само че при маневра изгубила надзор над автомобила, при което блъснала девойките.

Те са превозени в МБАЛ " Св. Георги " в Пловдив. Едното е настанено в Клиниката по анестезиология и интензивно лекуване с заплаха за живота. То е в устойчиво положение, само че заради спецификата на контузиите към момента има риск за живота му .

Другото е получило единствено охлузни рани. При удара девойките са се качили на предния похлупак на колата, само че едното от тях паднало под гумите на автомобила и по тази причина е потърпевшо по-сериозно.

Пробите за алкохол и опиати на девойката, карала колата, са негативни. Тя е арестувана.
 Таксиджия блъсна момче в София
Таксиджия блъсна момче в София

14-годишно момче е било на тротинетка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР