Срещнали сте мъжът на мечтите си, излизате заедно, дори е

...
Срещнали сте мъжът на мечтите си, излизате заедно, дори е
Коментари Харесай

„Двойка ли сме, или …?“: 7 истории за това как да определим състоянието на една връзка

Срещнали сте мъжът на фантазиите си, излизате дружно, даже е допустимо да сте отишли още по-натам във връзката си. Чувствате се щастлива, влюбена до уши и нямате самообладание да го видите отново. Но…Една мисъл ви тормози – по какъв начин той гледа на връзките си с вас? Дали мисли за общо бъдеще? Би ли ви показал на приятелите и фамилията си? Накратко:

двойка ли сте, или към момента не.

Говоренето за това къде се намирате в този момент и накъде върви връзката ви постоянно е доста мъчно и по тази причина не всеки стартира. Но в случай че любознанието надделее, тогава е време да попитате! Ето какво споделят девойките по въпроса.

„ Срещаме ли се или какво? “: 7 истории за това по какъв начин да определим положението на една връзка

„ Срещнахме се в едно кафене, опознахме се, харесахме се. Седмица по-късно, след няколко срещи, той ме попита дали е време публично да станем двойка. Отговорих: време е. Бяхме дружно четири години. ” Лина, 26 години.

„ Случи се даже без диалог. Просто разбрахме: всичко върви добре и нищо не би трябвало да се трансформира. Винаги съм считала, че си коства да приказваме за това, само че разбрах, че това държание наподобява на някаква детска градина. “ Вера, 25 години.

„ Говорихме един час. Обсъдихме всичко, в това число финанси и общо бъдеще. И двамата сме сантиментални натури, тъй че трябваше да разберете всички детайлности. „ Марина, 30 години.

„ Той сподели: “ Сега ти си моето момиче “, когато се измихме дружно под душа. Мислех, че се майтапи. Седмица по-късно попитах какви са възможностите ни да бъдем дружно повече, той отговори – ами ела да живееш при мен. И аз се съгласих! “ Нина, 25 години.

„ Последната ми връзка се разви от единствено себе си. Не говорихме за това, до момента в който другар не попита дали се срещаме съществено и ние казахме да. „ Елена, 23 години.

„ За мен е значимо и двамата да схванат какво тъкмо се случва. В актуалната връзка аз бях основателят на диалога за нашата романтика и той ме предложения да се срещнем публично. “ Екатерина, 28 години.

„ Той разгласи, че ще промени персоналния си статус в обществените мрежи и това размени всички диалози! “ Мария, на 25 години.

 infomax-logo-50-15-HW

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР