Срещата Русия-Африка се свика в Санкт Петербург на 27 юли

...
Срещата Русия-Африка се свика в Санкт Петербург на 27 юли
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Африка ще гладува поне две години

Срещата Русия-Африка се свика в Санкт Петербург на 27 юли 2023 година с присъединяване на 17 африкански държавни глави , което е спад от 43 при последното и осъществяване. Събитието се организира 10 дни откакто Русия се.

Въздействието на войната в Украйна съвсем несъмнено ще задълбочи продоволствената неустановеност в Африка най-малко през идващите две години.

Черноморската самодейност за зърно позволи износа на 30 милиона тона украинско зърно за Африка, осигурявайки съществени храни за страни, в това число Етиопия, Кения, Сомалия и Судан.

Освен директното спиране на доставките, съветската обсада на Украйна също води до.

Африканският съюз прикани през вчерашния ден , реализирана с посредничеството на Организация на обединените нации, позволяваща на Украйна да изнася милиони тонове зърно, която беше прекъсната от Русия.В отговор на това,. Вместо това, той разгласи че през идващите месеци ще предоставим на Буркина Фасо, Зимбабве, Мали, Сомалия, ЦАР и Еритрея до 50 000 тона зърно за всяка от тези страни, гратис.

Генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио , че " шепа дарения " няма да поправят трагичното влияние от края на зърнената договорка, която позволяваше безвреден черноморски експорт на украинско зърно през миналата година.
 Лондон чака повече принуждение в Черно море след края на зърнената договорка
Лондон чака повече принуждение в Черно море след края на зърнената договорка

Русия е в подготвеност да наложи обсада на Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР