Срещата между българския волейболен шампион Марица Пловдив и френския първенец

...
Срещата между българския волейболен шампион Марица Пловдив и френския първенец
Коментари Харесай

Марица - Кан е втората най-посетена среща в Шампионска лига тази седмица

Срещата сред българския волейболен първенец Марица Пловдив и френския отличник Кан още веднъж попадна в топ 3 на най-посетените срещи в Шампионската лига в петата седмица на груповата фаза, съгласно данни на уеб страницата на Европейската конфедерация по волейбол (CEV).

Двубоят в сряда е бил изгледан от 3500 фенове, съгласно CEV. Единствено срещата сред турските Фенербахче (Истанбул) и Еджзаджъбашъ Витрa (Истанбул) нощес е събрал повече аудитория. Вчера в истанбулската зала "Бурхан Фелек " е имало 5572 фенове, съгласно CEV.

Предното домакинство на маричанки в шампионата против съветския първенец Динамо Москва още веднъж беше вторият най-посетен мач във втората седмица на груповата фаза в Шампионската лига.

Следващото домакинство на Марица в Шампионската лига ще бъде на 18 февруари от 18:30 часа против съветския Уралочка-НТМК Екатеринбург. Марица приема Славия в мач от десетия кръг в Националната волейболна лига. Срещата ще се организира на следващия ден от 18:00 часа в зала "Колодрума " в Пловдив.

Във краткотрайното класиране Марица е водач без изгубен гейм и с 12 победи от 12 мача, а Славия е на седмото място с 3 триумфа и 9 провали. / БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР