Срещаш ли се с женен мъж или може би обмисляш

...
Срещаш ли се с женен мъж или може би обмисляш
Коментари Харесай

Да излизаш с женен мъж – тръпката, която не си струва

Срещаш ли се с женен мъж или може би обмисляш да го направиш? Вероятно няма потребност да споделям, че е комплицирана обстановка, когато се намесиш в непознато семейство.  Решението в последна сметка е напълно твое, само че преди да се задълбочиш в сходна случка, има някои неща, които в действителност би трябвало да знаеш, тъй като е прекомерно евентуално да се разочароваш от това бясно премеждие.

Някои от тези истини може да не са лесни за чуване, само че евентуално ще те предпазят най-малко малко.

Ето какво би трябвало да знаеш

Жена му постоянно ще бъде преди всичко

Колкото и да се опитваш да игнорираш действителността, когато двамата сте дружно, фактът остава, че той има жена. И колкото и да твърди, че към този момент не я обича и че остава единствено поради децата (или каквото и да е извинение) и че ти означаваш всичко за него – тя отново ще бъде негов приоритет.

Ако излизаш с женен мъж, ще би трябвало да приемеш, че брачната половинка му постоянно ще бъде преди всичко. Може би си мислиш, че може да се оправиш с това. Но на някакъв стадий, без значение какъв брой повърхностно се опитваш да запазиш нещата, евентуално това ще се трансформира в голям проблем.

Краят е доста по-объркан, в сравнение с началото

Любовните афери с женени мъже нормално стартират като всички други. Усещате първична искра, наслаждавате се на това възприятие. Тогава прекарвате повече време дружно и се оставяте на течението, водени от непознатите, само че необичайно приятни страсти. Тъй като връзката се ускорява, възприятието за фамилиарност също прераства в предпочитание за освен това от просто диалог. Тогава може би и по-силните усеща стартират да нарастват за един от двама ви.

Звучи толкоз почтено и просто. Точно заради това е елементарно да избегнеш персоналната отговорност да обмисляш дейностите си на всяка стъпка от пътя.

Но това не е като всяка друга любовна връзка. Има доста повече трудности. За разлика от срещата с някого, който е самостоятелен, бъдещето ви надалеч не е обезпечено. Вие се поглъщате в заниманието и лекомислието на ранните стадии, само че е малко евентуално да избегнете бъркотията, която безусловно ще последва. Пиша в множествено число, тъй като става въпрос и за двама ви.

Да решиш просто „ да видиш какво ще се случи “ е доверчивост. Колкото и занимателно и вълнуващо да ти се коства първоначално – краят постоянно е доста мъчителен.

Вероятно и той те лъже

Един от най-големите ти проблеми при срещите с женен мъж е елементарният факт, че той е измамник. Това не е присъда, това е констатация на обстоятелството. Той лъже жена си. Той е кадърен на машинация. Това прави съвсем невероятно основаването на доверие. Как би вярвала на човек, който с леко лъже личното си семейство?

Като държанка от време на време може би имаш възприятието, че ти си тази, която е огромната му загадка. Но истината е, че казусът не се концентрира върху теб, а върху неговите дейности.

Не се заблуждавай, в случай че този човек е кадърен да излъже жена си, значи сигурно е кадърен да излъже и теб. Просто е. Но любовта постоянно замъглява мозъка.  Списъкът с неистини, които мъжете споделят на любовниците си, е дълъг и разнороден. Но блага, сладникавите думи излизат най-солени.

Може да се чувстваш доста самотна

Възможно ли е да имаш здрава и пълноценна връзка в случай че си избрала към този момент ангажиран мъж?  Не е подобаващ. Срещата с женен мъж не е връзка. Връзката е нещо напълно друго. И ти заслужаваш същинска такава. Един женен мъж в никакъв случай не може да ти даде цялото си време, сила или сърце по същия метод, по който на теб ти се желае.

Крайният резултат е самотност. За теб. Ако решиш да имаш „ връзка “ с женен мъж, то би трябвало да свикнеш с мисълта, че ще имаш безчет самотни вечери.  Ще пропилееш времето си в очакване за позвънявания или известия, които не идват. Безброй специфични мотиви и празници, прекарани сама. Защото той ще е със фамилията си. А ти – утешителна премия.

Част от теб евентуално ще се наслаждения на тръпката от всичко това.Постъпката ти не те прави ужасяващ човек, прави те човек. Несъвършен, допускайки доста неточности. Част от човешката природа е да желаеме това, което не можем да имаме. Ако нещо наподобява недостижимо, то е по-желателно да се реализира.

Но коства ли си? Понякога цената, която плащаме е прекомерно висока.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР