Срещаме Ви с една жена с изключително необикновена дарба. В

...
Срещаме Ви с една жена с изключително необикновена дарба. В
Коментари Харесай

Феноменът Нели Маринова и нейният път към духовното

Срещаме Ви с една жена с извънредно невероятна заложба. В наличието й няма по какъв начин да не усетите мистиката, която витае към нея. Разговаряме с феномена Нели Маринова за началото на пътя й към невидимото, за това по какъв начин е получила дарбата, за бъдещите й планове и за “годината на белите рози ”. Срещаме се в двора на прелестната й къща, тъкмо след телевизионното й присъединяване в “Проект 21 ”.

  • Разкажи ни по кое време и по какъв начин получи дарбата си? 

Бях на един конкурс за фотомодели, преди повече от 25 години. На връщане от него ми стана неприятно и припаднах. Имах мощни болки в корема. Заведоха ме в пловдивската болница. Спомням си, че видях тунел и чух глас,който ми сподели ” Ние сме с теб, няма да бъдеш оперирана ”. Когато се събудих  с мен се случи нещо извънредно необичайно. Хванах няколко железни неща към мен и те се залепиха за ръката ми. Изведнъж, поглеждайки пациентите до мен, знаех всичко за тях. Знаех болесттите им. В същото време влезе докторът и му споделих стойностите на кръвната захар.  След няколко часа влязоха майка ми и татко ми, на които лекарят им бил споделил, че най-вероятно съм екстрасенс. Баща ми  се хвана за главата- в никакъв случай не беше чувал за такива неща.

  • Какво се случи след това? 

Докторът беше любопитен и стартира да ме разпитва. Толкова шокиран беше, тъй като му познах неща, които нямаше от кое място да ги знам. Споменах и имена, на негови умряли родственици. Той беше  индивидът, който ми загатна за Асоциация ” Феномени ”.

  • А в последна сметка ти стигна ли до асоциация ” Феномени ”?

Да, откакто ситуацията ми се утежни, тъй като не можех да вървя цели два месеца, татко ми  реши да отидем до София и да се срещнем със Стамен Стаменов и Кубрат Томов от Асоциация ” Феномени ”. Там ми направиха подробни проучвания и резултатът беше,че съм с доста мощна сила. Подобна енергия  е имала  само  Вера Кочовска. Преминах и през проби, с цел да се разбере дали съм здрава душевен и физически. Резултатът беше,че съм здрава. Откриха също, че имам и телепатични качества. Звъннаха на някаква жена, която беше позната на Джуна -Олга Раева. Тя водеше курсове за хора с способности. От цяла България избра мен.

  • Тя ли ти оказа помощ да контролираш дарбата си? 

Да, тя помагаше, дружно с Кубрат Томов и Стамен Стаменов. Малко по-късно се срещнах и с Джамал. Това беше исторически миг за мен. Научи ме да имам вяра, че чудесата не  идват  извън, а  са в  самите нас. Научи ме да бъда самоуверена, да почиствам всички егоистични мисли от себе си. Той в действителност ми оказа помощ да приема дарбата си, да пребивавам и да работя обикновено.

  •   Разбрах,че актрисата Фани Ардан написа книга за теб. Ще ни кажеш ли малко повече?

С нея се срещнахме на един събор на Бялото приятелство в Айтос. Тя беше доста впечатлена, тъй като видя доста хора, които се бяха наредили да им давам духовни директиви. След като пристигна нейният ред беше изумена, тъй като й показах събития с хронологична акуратност. В момента написа книга за богомилите и аз съм една от героините в нея.

  • Наскоро четох  твое изявление от 2016г, в което казваш, “че идва годината на белите рози ”. Какво имаш поради?

Споменах, че в края на остарялата ера,идва годината на белите рози. Винаги, когато видя бели рози, това значи гибел, прелом, нова, пречистваща болест. И ето, няколко години по-късно,пандемия.

  • Доколкото знаем и ти пишеш книга. Скоро ли ще излезе?

До края на другата година ще излезе. Това ще са разговори сред мен и духовния ми преподавател Джамал. Заглавието на книгата ще е “Учителю, кажи ми ”.

  • Ти си художничка, да чакаме ли нова галерия скоро? 

Предстои ми да показва картините ми от “Проект 21 ” в няколко града в България. Подготвям арт пърформанс ,,Свобода, Равенство и Братство посредством Любовта ” , който ще бъде показан в Сливен.

 

Нели Маринова е родена през 1973 година в Сливен. До 1990-та година живее в родния град на татко си – Гълъбово, по-късно учи в ПМГ,,Добри Чинтулов “ – Сливен. Завършва висше обучение „ педагогика “ в ПУ,,Паисий Хилендарски “. Работи като преподавател. 

 

Картини на Нели Маринова

 

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР