Среща с автограф с екипа на филма Като за последно

...
Среща с автограф с екипа на филма Като за последно
Коментари Харесай

Премиерна прожекция на филма Като за последно - българското предложение в конкурса на Любовта е лудост


Среща с подпис с екипа на кино лентата " Като за последно " - режисьора на " Летовници " и " Корави старчета " Ивайло Пенчев, актьорите Филип Аврамов, Малин Кръстев, Стефан Денолюбов, Антон Радичев, Любен Чаталов и Милена Спиридонова ще се състои на 22 август от 19 ч. на откритото фестивалнопространство пред Фестивалния и конгресен център във Варна. Премиерната прожекция на кино лентата, в границите на Международния кино фестивал " Любовта е полуда ", е от 20 ч. в зала 1 на ФКЦ.

Едно момиче би трябвало да бъде избавено от самоубийство със силата на любовта и това не може да стане без поредност от комични обстановки. Когато жълтата преса раздухва подправена сензация, че 70-годишен жив класик е впримчен в брачните мрежи на 23-годишно момиче, няма по какъв начин да не се появят духовник дружно с " превъзпитаните " си питомци от неделното учебно заведение в пандиза, някогашен военноморски капитан в компанията на шеметни старци, враждуващи за завещание сестри и, несъмнено, дебело внуче. Всеки от тях се бори за това, което счита за най-важно - обич, възмездие, пари, завещание, чест, другарство. Лавина от неуместни прекарвания прекатурва живота и взаимоотношенията на героите. Всеки научава по нещо ново за другия, само че и за самия себе си.

По време на формалното разкриване на 28-ия МФФ " Любовта е полуда " на 21 август на именития артист - варненеца Стефан Мавродиев, бе връчена премия за изцяло творчество.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР