Сред сподвижниците на Алексей Навални нарастват тревогите за здравето му,

...
Сред сподвижниците на Алексей Навални нарастват тревогите за здравето му,
Коментари Харесай

Сподвижниците на обявилия гладна стачка Навални се тревожат за състоянието му

Сред сподвижниците на Алексей Навални нарастват паниките за здравето му, откакто той разгласи през вчерашния ден гладна стачка, съобщи Франс прес.

Изпратеният в наказателна колония съветски опозиционер твърди, че към този момент страда от здравословни проблеми с гърба и краката си, а неотдавна се възстановяваше от хипотетично отравяне, отбелязва организацията.

Един от най-острите критици на Кремъл, 44-годишният деятел против корупцията, разгласи през вчерашния ден, че е решил да разгласи гладна стачка, с цел да стачкува против изискванията за задържане, обвинявайки администрацията на пандиза, че му е отказала достъп до доктор и медикаменти и го " изтезава " с отнемане от сън.

Тази вест още повече разтревожи сподвижниците на Навални, защото той към този момент страда от мощни болки в гърба и е изгубил сензитивност в двата си крайници, като не е получил, по думите му, съответни грижи.

" Ние сме доста обезпокоени за здравето му и по тази причина желаеме да му бъде обезпечен неотложен достъп до доктор ", сподели пред Агенция Франс Прес Руслан Чавединов, един от сподвижниците на опозиционера.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР