Сред серията отстъпления на руската армия в Украйна критиките към

...
Сред серията отстъпления на руската армия в Украйна критиките към
Коментари Харесай

ЛОШО, ВЛАД! Депутат крещи към Путин: Спри с лъжите!

Сред серията отстъпления на съветската войска в Украйна рецензиите към хода на войната се появиха в самата цитадела на Владимир Путин - съветския парламент. В изявление за психо пропагандатора Владимир Соловьов ръководителят на Комисията по защита в Думата Андрей Картаполов изригна против лъжите на Путин и Шойгу.

" Трябва да престанат да лъжат. Неведнъж приказваме за това ", твърди Картаполов и даде образец с Втората международна война, когато хората разбирали заплахата и знаели, че врагът е на тяхна земя. " И в този момент врагът е на наша земя ", сподели той и даде още един образец: села по границата в Белгородска област са на практика разрушени, само че руснаците схващат това от губернатори и военни репортери, не от Министерството на защитата. Според него, защото народът не е малоумен, може даже да се стигне до загуба на доверие.

Това е единствено един от многото случаи на нападки против съветските сили, откогато украинската контраатака бележи триумф по две посоки, на изток и юг.

Някои оценки сочат, че за властта на президента Владимир Путин лавината от рецензии може да има тежки последствия, до момента в който той от ден на ден пробва да балансира сред разнообразни типове напън и опити да се оформи ходът на войната.

Тенденцията за рецензии от страна на крайните военолюбци се ускори от средата на предишния месец, когато съветски патриотични канали в " Телеграм " започнаха да нападат Министерството на защитата, че мълчи за отстъплението от Харковска област. Коментарите под изявления на министерството в някои мрежи бяха изключени.

Последва и офанзивата на най-високо равнище досега: чеченският водач Рамзан Кадиров изясни, че в случай че министерството на защитата бързо не смени метода си, той ще отиде персонално да изясни на съветския президент Владимир Путин каква е действителността на терен. 

Още тогава Кремъл означи, че рецензията е позволена, до момента в който е " в границите на настоящото законодателство... само че границата е доста, доста тънка ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР