Сред най-известните знаменитости на планетата, Мерилин Монро продължава да пленява

...
Сред най-известните знаменитости на планетата, Мерилин Монро продължава да пленява
Коментари Харесай

5  филма за Мерилин Монро, които трябва да гледате

Сред най-известните звезди на планетата, Мерилин Монро продължава да пленява въображението на публиката от генерации и да е икона на женствеността. Монро стана еднообразно известна и с функциите си на огромния екран и с персоналния си живот.

Вдъхновение за доста видни актьори, в това число Анди Уорхол, Монро се трансформира и в съществена фигура в актуалната поп просвета. Нейната преждевременна гибел на 36 години единствено разсъни любознанието на почитателите и подхрани мита за Мерилин Монро.
 Интерконекторът потегли и откри нова епоха за България 1 окт 2022 | „ Започва нова епоха за България и Югоизточна Европа. Този газопровод трансформира обстановката с енергийната сигурност...
Вижте и лист с 5 кино лентата, описващи живота на Мерилин, които би трябвало да гледате преди  спорния „ Блондинка ”.

Norma Jean & Marilyn (1996)

 

Проследява живота на Мерилин от ранните й дни, когато е известна като Норма Джийн, до триумфа й в Холивуд. Биографичният ефирен филм дава на почитателите опция да надникнат в нейния разум и персоналните и проблеми. В ексцентричен опит да изобразят блестящо контрастиращите аспекти от живота на Монро, актрисите Ашли Джъд и Мира Сорвино изиграха Норма Джийн и нейното алтер его Монро. И двете актриси получиха номинации за Златен глобус и Еми за функциите си.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР