Сред многото странни събития, се открояват много редки, но и

...
Сред многото странни събития, се открояват много редки, но и
Коментари Харесай

Разкази на очевидци за срещите им с феномена Жива сянка





Сред многото странни събития, се открояват доста редки, само че и доста необикновени наблюдения на нещо, което най-вече наподобява на Жива сянка. Обикновено наподобява като гъста, черна и размита форма на човек, с неразличими черти на лицето. Тези същества се движат необичайно, като че ли живеят в напълно друго измерение и ние виждаме от тях единствено сянката (Zona666.com). Понякога, сходно събитие се приписва на по този начин наречените Хора сенки. Но, при срещите на хора с Живите сенки, нормално те не са нападателни и не съставляват опасност, за разлика от Хората сенки.



Разказ за една такава среща е изпратен на американския уфологичен уебсайт на MUFON, от жителка на Тенеси. Това се е случило на 29 февруари 2012 година Според историята, една заран, дамата излязла да изпрати щерка си на учебно заведение. Когато се върнала от автобусната спирка, си наляла чаша кафе и излязла на верандата, на чист въздух. Съпругът й бил в къщата, тъй че, когато с периферното си зрение вижда висок мрачен контур, незабавно схваща, че това не е той. Жената споделя: “Когато обърнах глава в тази посока, видях изцяло черен хуманоиден контур. Той застана на другия завършек на верандата, подпря лакти на парапета и погледна към полето. Замръзнах на място с чаша кафе в ръка, само че не се уплаших.



Това създание беше толкоз черно, че правеше мощен контрастност на фона на слънчевите лъчи, падащи върху верандата. Не видях чертите на лицето му, всичко беше просто черно. Тогава той постепенно завъртя глава в моята посока, а по-късно също постепенно и гладко стартира да се движи по верандата от мен към гората. Движенията му ми подсетиха на бавното придвижване на котка, която се промъква към плячката си. Той отиде до дърветата и постепенно се завъртя за секунда. Погледна в моята посока, след което черната му ръка трепна и той изчезна. Аз стоях и по някаква причина се почувствах отговорна, че му попречих да почива на моята веранда. Не усещах никаква опасност от това творение. Струваше ми се, че той даде да схвана, че: „ не желая да ви навредя, само че бих могъл, в случай че желая! “. ” Това събитие повлияло толкоз мощно на тази жена, че по-късно, тя доста дълго време отказвала да излиза на верандата. Според нея, тя избира да си почива вкъщи.



Подобна история е оповестена във форума Ghost Stories. Случило се е в Ню Йорк, през 2011 година Нейният създател, лежал в леглото си една вечер и четял книга. Скоро схваща, че не е самичък в стаята. Той споделя: “Изведнъж желаех да погледна към вратата, и когато погледнах натам, ненадейно видях висока стояща черна маса. Приличаше на фигура на мъж, само че може да е и жена. Нямаше детайлности за формите на тази фигура. Не знам какво беше … В началото мислех, че е нещо като фантом на един от моите родственици, умрял в тази къща, само че в действителност не съм сигурен в това. Фигурата изчезна след няколко мига. ” Четете още: Необичайно събитие е снимала камера за наблюдаване в Юта (видео) Следващата история идва от уеб страницата The Official Shadow People Archives. Очевидецът, в тези години бил в гимназията. Един следобяд, той се разхождал с другар в гората зад къщата му. Свидетелят споделя: “Нещо се движеше в периферното ми зрение, и когато се обърнах, се трансформира в тъмна фигура. Трудно е да го опиша … Беше нещо размито и безформено, стоеше в сянката на едно дърво. Веднага щом го забелязах, то незабавно понижа до доста дребни размери и се трансформира в … черна пеперуда, която доста бързо отлетя настрана, размахвайки крилете си. От изненада извиках на приятеля си: “Виждаш ли това? Виждаш ли призрака?! Той стана пеперуда! “. Но, приятелят ми ме погледна и попита: “Каква пеперуда? Какъв фантом? Какво приказваш? “. По това време пеперудата към този момент беше отлетяла. Тогава бях доста комплициран от всичко това. Какво беше това? Призрак? Върколак? Не знам … ” На уеб страницата Live About, едновременно са оповестени няколко истории за Живи сенки. Една жена от Ню Джърси почнала да чува от децата си, които имали стая за игри в мазето, че там постоянно виждат тъмни форми и сенки. “Няколко години по-късно, в мазето, оборудвах оранжерия за цветя и също започнах непрекъснато да виждам тези сенки. Те постоянно се показваха в самата външна страна на зрението и в никакъв случай не посочваха опасност. Те бяха просто черни силуети. Виждах ги из цялото мазе, само че най-много до една и съща стена.Понякога ги виждах до същата стена, само че към този момент горе в кухнята. И децата, и аз в никакъв случай не сме виждали тези сенки в друга стая на нашата къща. Не всички от тях бяха доброжелателни. Някои изглеждаха настроени много отрицателно. “




След известно време, това семейство привиква със сенките и даже стартира да се пробва да откри контакт с тях. Но, среща на човек с тях била невъзможна, тъй като сенките проблясвали единствено за няколко мига. Само един път, свидетелката имала нещо като контакт. “Дори тогава я видях единствено за няколко секунди и нямах време да я огледам. Сутринта отидох в кухнята за закуска и тя стоеше на вратата към задния двор. В началото даже мислех, че някой различен е влезнал в къщата ми, само че по-късно бързо разбрах, че е сянка. Приличаше на контур на мъж, невисок и жилав. Имаше глава, плещи, ръце, тяло, нямаше време да видя краката му. Когато изчезна, струваше ми се, че той се изненада не по-малко от мен. “ Друга история, от същия уебсайт споделя по какъв начин свидетел седял една вечер и гледал телевизия, когато нещо черно почнало да „ пълзи “ от дрешника му. “Приличаше на мастилено облаче, което се издигаше нагоре. Дори мигнах няколко пъти, с цел да схвана, че в действителност го виждам. Междувременно, облакът се бе събрал в сходна на човек фигура, само че беше размит и размазан. Имах време да се уплаша, само че щом извиках, облакът се стопи и изчезна. “ Изследователи на аномални феномени излагат няколко теории за такива същества – Живите сенки. Това са междуизмерни пътешественици, от които виждаме единствено сянката, или това е някаква форма на демони, или прояви на духовния свят. Друга версия споделя, че това са призраци в необикновена форма.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР