Сред летните ни дрехи това лято ще присъства и поне

...
Сред летните ни дрехи това лято ще присъства и поне
Коментари Харесай

5 елегантни комбинации с черен асиметричен топ, които да пробвате

Сред летните ни облекла това лято ще участва и най-малко един подобен асиметричен топ, който нежно разкрива едното ни рамо. Семпъл, само че в това време доста грациозен. Може би тъй като с черното в никакъв случай не можем да сгрешим, даже и през лятото, го избираме в този цвят. А той с изключение на в роклите, които ви неотдавна, намира място в стайлинга ни и тъкмо под тази форма.

Харесва ни и неговия елегантен контур, който ни разрешава да го комбинираме в по-минималистични съчетания с бяло или бежово. Но в случай че в града го носим с модерните  (може и дънкови) и на висок ток, то на плажа може да бъде съвършената половинка на дънковите къси панталони. С някоя ефирна миди пола пък ще бъде извънредно добра композиция за вечеря край брега на морето.
               

Да, точно това елементарно съчетаване с съвсем всичко, което имаме в дрешника си, го прави толкоз желана дреха за топлите дни, изключително в случай че желаеме да спестим място в багажа, който подготвяме за ваканцията си.
               

По отношение на бижутата също разрешава независимост на избор. За горещите летни вечери те могат да бъдат в макси размери и с цветни камъни, само че пък по-нежни и дискретни денем. И от двата типа ще откриете доста забавни оферти на.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР