Сред екранните половинки на Даниъл Крейг е и актрисата Рейчъл

...
Сред екранните половинки на Даниъл Крейг е и актрисата Рейчъл
Коментари Харесай

Разказана любов: Рейчъл Вайс и Даниъл Крейг


Сред екранните половинки на Даниъл Крейг е и актрисата Рейчъл Вайс, само че тя е единствената, която става такава и в живота. Двамата се познават от дълги години, само че, както става и при множеството звездни двойки, любовта пламва около работата – през 2010-а се снимат в трилъра „ Къщата на сенките “, където са брачен партньор и брачна половинка с две дъщери.

Така се влюбват, че Рейчъл се развежда със брачна половинка си Дарън Аронофски, а Даниъл се разделя с приятелката си Сацуки Митчъл. Около година по-късно подвигат загадка женитба в Ню Йорк, на която участват единствено четирима души – двете им деца и кумовете им. Още от този момент си проличава, че и двамата са съгласни да не разкриват доста за взаимоотношенията си. А Даниъл споделя:

„ Направихме го скрито и има доста хора, на които би трябвало да благодарим за това. Смисълът беше да е загадка. Тайната си е загадка. “

9 години по-късно животът им частично наподобява на кино лентата, в който вземат участие дружно. Даниъл има момиче с Фиона Лудън – Ела, която май беше тръгнала по стъпките на родителите си, тъй като се снима в няколко кино лентата, само че след това спря. Преди дни двойката отпразнува (отново тайно) първата годинка на общото си дете – момиченце, чието име не споделят към момента. Рейчъл пък има и наследник от брака с първия си мъж, 13-годишния Хенри.

Ценят работата на другия и гледат дружно плановете, в които имат роля, без да се впускат в дълги разисквания. Рейчъл обаче ясно разграничава Агент 007 от брачна половинка си и когато ѝ кажат: „ Значи ти си омъжена за Бонд! “, дава отговор с:  „ Не, аз съм омъжена за индивида, който го играе. “

Извън общата си специалност имат и обща идея – благотворителността. Миналата година се появиха на събитие на организацията The Opportunity Network, предоставяща обучение на младежи, които по една или друга причина нямат достъп до такова. А когато са свободни от отговорностите си, обожават да готвят, да пробват друга кухня, да опитват. Не го демонстрират на почитателите си в обществените мрежи (даже нямат профили там), а оставят тези мигове за себе си.

Тази мистериозност ражда клюки, че са разграничени, по тази причина Рейчъл не пропуща да ги разсее с това какъв брой е щастлива да носи семейството на Даниъл и по какъв начин е госпожа Крейг на всички вероятни места. И прибавя:

„ Когато си млада, казваш всичко на приятелките си. Едно от най-големите удоволствия на това да си възрастен е, че не е нужно да споделяш всичко. Когато си омъжена, тази врата се затваря. Публиката си потегля, а вие сте в личния си живот. “

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР