Сръбското риалити шоу Задруга“ се нагорещи, а съседите ни станаха

...
Сръбското риалити шоу Задруга“ се нагорещи, а съседите ни станаха
Коментари Харесай

Нашенец раздава юмруци в сръбския Биг брадър, арестуваха г...

Сръбското риалити шоу „ Задруга “ се нагорещи, а съседите ни станаха очевидци на юмручен пердах. Един от участниците, Кристиян Голубович, налетя на собствен съквартирант и стартира да го удря с юмруци в главата, а нашенецът Емил Бугарина, както го назовават съседите, незабавно се причисли към него.
 
На видео от побоя се вижда по какъв начин двамата дружно постановат съквартиранта си Чертич в главата, а защитата не съумява да го избави.

Останалите съквартиранти крещят и ги молят да спрат, ужасени от сцената. Това обаче е извънредно тежко нарушение в шоуто, в което всичко е позволено.

След битка в Белия дом в ранните утринни часове през вчерашния ден Големият началник взе незабавно решение и дисквалифицира двама членове на къщата поради физическо принуждение.

 



Емил Каменов

Сръбските медии оповестяват, че откакто са напуснали превъзходното имение в Шимановци, Кристиян и Емил са пресрещнати от полицията, която незабавно арестувала Голубович и българина. 

Сръбски кореспондент причака двамата някогашни членове на къщата на " Биг брат " пред полицейския сектор в Печинци, откъдето те излязоха очевидно съществени и изтощени от дълъг диалог с управляващите. След ареста Каменов приказва пред локален портал и посочи, че съжалява, че въобще се е стигнало до упоменатия случай, написа lifeonline.bg. 

„ Съжалявам, че разреших на някой да ме предизвика със редовно психическо мъчение “, съобщи той и благодари на продукцията за оказаното доверие и изрази огромно страдание, че се е сложил в тази обстановка.

" Опитах се да защитя Нек, имаше сборичкване, няколко удара. Нямах желание да го удрям. Той ни тормозеше доста и нощес удари Валентина. Когато имате роден садист, който малтретира деца, който е изтръгнал кичур от косата на Македонец с корена, който е откраднал нещата ни... " уточни Кристиян Голубович.



" Няма да има дело, тъй като няма потърпевши. Урош ми сподели, че не ме е малтретирал... Не можех да разреша да се държим като посетители пред българи и македонци. Ще видя по какъв начин мога да върна санкцията. Ще се договоря със Желко Митрович, той ми е другар. Той знае, че приготвям женитба, раждане на дете. Повечето пари взех авансово, би трябвало да се договорим. Надявам се да се върна в риалити шоуто, имам положително въздействие върху децата вътре - сподели Кристиян Голубович.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР