Сръбският външен министър Ивица Дачич за пореден път изяви своя

...
Сръбският външен министър Ивица Дачич за пореден път изяви своя
Коментари Харесай

Дачич с нова музикална проява, пя на гръцкия външен министър

Сръбският външен министър Ивица Дачич за следващ път изяви своя музикален гений. Този път той пя на първия посланик на Гърция Никос Кодзиас, който по-рано тази седмица бе на посещаване в Белград. Именно там Дачич употребява случая, с цел да попее, а Кодзиас се наслаждаваше на песента Mi mu timonis matia mu, която сръбският външен министър му изпя на уше, оповестява източник на електронното издание Blic, участвал на събитието, като добавя, че гръцкият министър е имал особено предпочитание.
„ Той помоли Дачич да пее „ Тамо надалеч " - ария, която съгласно Кодзиас е най-хубавата в света. Дачич, несъмнено, извърши желанието му, като се има поради, че индивидът се оправя добре с микрофона “, споделя източникът на редакцията, съобщи Фокус.
След Белград гръцкият министър продължи своето балканско турне с посещаване в Македония. Първият посланик на Скопие Никола Димитров не е прочут с певчески гений - най-малко не обществено, тъй че сигурно няма да пее на Кодзиас. И в случай че реши да предприеме такава стъпка, той може да му извърши песента „ Едно име имаме! “, е догатката на медията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР