Сръбският треньор Саша Илич държи под напрежение шефовете на ЦСКА.

...
Сръбският треньор Саша Илич държи под напрежение шефовете на ЦСКА.
Коментари Харесай

Илич не е сигурен за ЦСКА, трансферът на Кайседо - също

Сръбският треньор Саша Илич държи напрегнат шефовете на ЦСКА. Въпреки постигнатото цялостно съглашение преди седмица, 44-годишният експерт не е приел дефинитивно офертата на " алените " и не е подписал контракт. Основна причина за забавянето е овакантяването на треньорския пост в тима, чиято легенда е Илич - Партизан. Той е любимец на почитателите на " Гробарите " за нов ментор след оставката на Александър Станоевич. За " ЮНА " се спрягат още няколко имена, измежду които Младен Кръстаич, който обаче съобщи, че не бърза да се прибира в Сърбия.

От " Армията " се пробват да форсират договарянията и се надяват да подпишат със експерта, който в понеделник да изведе " алените " на първа подготовка за сезон 2022/23.

Трансферът на Жорди Кайседо в турския гранд Бешикташ е пред неуспех. Пречка пред договорката ще се окаже цената от 5 милиона евро, сложена от " алените ", както и методът на заплащането й. От " Армията " държат парите за еквадорския национал да бъдат платени вкупом, до момента в който " Черните орли " са предложили да се разплатят на траншове.

Агентът на Кайседо - Ернан Бенато, призна, че договарянията са зациклили и че с клиента му ще се насочат към други предложения. През уикенда медиите край Босфора оповестиха, че Кайседо се е договорил с гранда от Истанбул, като споменаваната годишна заплата на тарана бе $1 млн. Двата клуба обаче не са се споразумели за трансферната сума и метода на заплащане.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР