Сръбският президент Александър Вучич заяви на пресконференция днес, че косовската

...
Сръбският президент Александър Вучич заяви на пресконференция днес, че косовската
Коментари Харесай

Две деца са били малтретирани от косовската полиция в Звечан

Сръбският президент Александър Вучич съобщи на конференция през днешния ден, че косовската полиция е малтретирала две деца - брат и сестра - в село покрай Звечан, Северно Косово, съобщи Танюг.

Той сподели, че през вчерашния ден косовските служители на реда са спрели принудително двете деца - Дара и Кристиан - и са ги съборили на земята, ритали са ги и са ги влачили по земята. Вучич сподели също, че е разговарял тази заран с майката на двете потърпевши деца.

Снощи Службата за Косово и Метохия заяви, че в село Житковац, покрай Звечан, полицията е " пребила брутално " две сръбски деца - К.Р., на 15 години, и Д.Р., на 17 години.

Според службата двете деца имат натъртвания и хематоми и са били признати в болничното заведение в Косовска Митровица, където им е оказана здравна помощ.

„ Сега е ясно какво прави специфичната полиция на (косовския министър председател Албин) Курти в Звечан и като цяло в северната част на Косово и Метохия. Те не са там, с цел да пазят сякаш мира, а с цел да всяват боязън измежду сръбските фамилии в Косово и Метохия ", се показва в известие на службата, представено от Българска телеграфна агенция.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР