Сръбската порнозвезда Ивана Станкович от село край Ниш надъха футболните

...
Сръбската порнозвезда Ивана Станкович от село край Ниш надъха футболните
Коментари Харесай

Порнозвезда пече ракия, вдъхнови тим от Балканите за Световното /снимки/

Сръбската порнозвезда Ивана Станкович от село край Ниш надъха футболните национали на родината си преди международното състезание в Катар, което ще се организира от 20 ноември до 18 декември.
Тя снима малко видео с фланелка на Сърбия и по червени дантелени бикини. В фрагмента от няколко секунди сръбкинята съблазнително облизва устни.
29-годишната русокоска е най-известната актриса от филми за възрастни в родината си, като е известна с псевдонима Чери Кис и е част от промишлеността над 10 години. За първи път се снима, когато е на 19 години, като потегля от Унгария, с цел да стигне до Америка, където живее. Сръбкинята се е снимала в 123 порно кино лентата и в един от тях е в ролята на фенка на Цървена звезда - с фланелка и шал, а нейният сътрудник е с екип на Хърватия. „ Това е верният тим, ти си заложил на неверния. Ще ти изнеса лекция, с цел да запомниш моята Звезда “, подрежда Чери във кино лентата.
Наскоро сръбкинята посети родното си село Шарлинац и пече ракия.
„ Обикновено идва с кола, само че не се задържа дълго. Прекарва по няколко дни с татко си и баба си Мирка. Много оказва помощ на старата жена. Наскоро два дни пекоха ракия “, описаха пред „ Курир “ поданици на дребното селце.
Сърбия излиза за първия си мач в Катар против петкратния международен първенец Бразилия на 24 ноември, а с контузии са звездите в офанзива Александър Митрович и Душан Влахович. В групата са още отборите на Швейцария и Камерун.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР