Спряганият за Лудогорец Албион Рахмани от Балкани Суха река преминава

...
Спряганият за Лудогорец Албион Рахмани от Балкани Суха река преминава
Коментари Харесай

Спряган за Лудогорец избра Рапид

Спряганият за Лудогорец Албион Рахмани от Балкани Суха река минава в румънския гранд Рапид Букурещ.

Младият таран, който се изправи против българския отбор в пресявките на Шампионска лига, ще бъде съперник на голмайстора Марко Дуганджич в нападението на железничарите.

„ Рапид направи обилни финансови старания, с цел да притегли Албион Рахмани, по-точно 600 000 евро. Миналия сезон Рахмани вкара 30 пъти в 50 мача за Балкани. 23 гола са маркирани в шампоната, до момента в който седем – в шестте мача от Лигата на Конференциите “, пишат в Румъния.

Сумата, платена за Албион, е рекордна за футболист от шампионата на Косово.

Бившият тим на младия футболист похвали играча в обществените мрежи и му благодари за напъните, които постави за отбора.

„ Сбогуванията са по едно и също време мъчителни и горчиви. И през днешния ден ти, нашият първенец, твоето непрекъснато гнездо, просто ти споделя СБОГОМ! Всеки маркиран гол ще остане в сърцата на всеки почитател на ФК Балкани, в сърцата на всеки един от нас. Всяка минута, в която безкористно изпоти клубната фланелка, ще бъде непокътната в незаменима памет, тъй като твоят принос беше от огромна стойност за взаимното ни пътешестване “, написаха от Балкани.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР