Спряганият за Арсенал и Барселона халф Мартин Субименди заяви, че

...
Спряганият за Арсенал и Барселона халф Мартин Субименди заяви, че
Коментари Харесай

Желан от Арсенал и Барселона обяви още сега, че не иска да го търсят

Спряганият за Арсенал и Барселона халф Мартин Субименди съобщи, че ще остане в Реал Сосиедад и през идващия сезон. През миналия януарски трансферен прозорец водачът в Премиър лийг беше подготвен да заплати 60 млн. евро за него, а през последното лято и актуалният лидер в Ла Лига го искаше. 

От думите на испанския национал се схваща, че той ще отхвърли даже оферта, включваща активиране на откупната му уговорка.

“Казах на моите сътрудници, че не желая да слушам нищо (за трансфер - б.р.), изключително през последния януари. Когато някой желае да бъде в даден клуб, откупната му уговорка е без значение. Очаква ме следващо умерено лято. Щастлив съм в Реал Сосиедад ”, съобщи Субименди.

24-годишният футболист игреа като централен полузащитник. Той е младеж на баските, а през юни 2021 година дебютира и за мъжкия тим на Испания.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР