спря движението на камиони от Обединеното кралство за 48 часа

...
спря движението на камиони от Обединеното кралство за 48 часа
Коментари Харесай

Франция спира доставките с камиони от Великобритания за 48 часа

спря придвижването на камиони от Обединеното кралство за 48 часа в резултат на нови опасения за разпространяването на нов вариант на ковид във Англия, съобщи BBC, представена от БГНЕС.
Мярката значи, че изходящият трафик от пристанището в Дувър ще спре.
 Пристигащи от Англия с отхвърлен достъп до Холандия Пристигащи от Англия с отхвърлен достъп до Холандия
Холандското държавно управление съобщи късно нощес, че на пътуващите, идващи от Англия с фериботи, ще бъде отхвърлен достъп до Холанд...
Министрите и длъжностните лица ще обсъдят този ход в държавния комитет за незабавни дейности през днешния ден.
Товарите от Франция до Обединеното кралство ще бъдат позволени, само че има опасения, че водачите на камиони няма да пътуват, с цел да не останат блокирани в Обединеното кралство.
Пристанище Дувър е затворено за придвижване, за напускащите Англия " до в допълнение уведомление " заради гранични ограничавания във Франция, се споделя в изказване на пристанищните управляващи.
" Тази вечер прекъсването на съпроводени товари от Англия до Франция има капацитет да аргументи съществени разстройства в доставките на пресни храни във Англия - и износа на храни и питиета в Обединеното кралство ", предизвести изпълнителният шеф на Федерацията за храни и питиета (FDF) Ян Райт.
 Всички чужденци, идващи от Англия, със възбрана да влизат в България Всички чужденци, идващи от Англия, със възбрана да влизат в България
От 00.00 часа на 21 декември 2020 година до 31.01.2021 година се не разрешава влизането на българска територия през всички гранични пунктове, с въ...
" Правителството би трябвало доста незабавно да убеди френското държавно управление да освободи съпроводените товари от своята възбрана ", съобщи Рай.
Френският министър на превоза Жан-Батист Джебарисаид разгласи, че страната му е спряла цялото придвижване от Англия в среднощ за най-малко 48 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР