Спринтьорката Ивет Лалова заяви, че ако Олимпийските игри в Токио

...
Спринтьорката Ивет Лалова заяви, че ако Олимпийските игри в Токио
Коментари Харесай

Ивет Лалова: Не мога да си представя живота без тренировки

Спринтьорката Ивет Лалова съобщи, че в случай че Олимпийските игри в Токио се бяха провели по проект, година по-рано, сигурно е щяла да бъде в по-добра форма.

Лекоатлетката приказва пред " Гонг " по време на 4-ото издание на шампионата " Открий първенеца в теб ", проведен от " Ивет Лалова Спринт Академи " и ММС. Надпреварата се организира на Националния стадион " Васил Левски " в София с присъединяване на над 300 деца.

" Ако олимпийските игри се бяха провели по проект, година по-рано, сигурно щях да съм в по-добра форма. Защото нямаше по какъв начин да не ми се отрази тежката травма, която получих през май.

Заминахме за Токио обезпокоени, без да знаем какво да чакаме, само че нямаше огромни изненади. А действително в олимпийското село имаше ваучър, както постоянно, с танци и песни по улиците. Естествено, и ежедневни проби, което обаче ни правеше по-спокойни. Имам доста хубави мемоари.

В персонален проект се надявам да продължа да се състезавам. Затова и не разгласих отричане след Олимпиадата. Искам прекрасен и радостен край с положително тичане. Не мога да си показва живота без тренировки, без тичане. Имам огромни проекти, готвят се огромни неща и нека станат действителност ", сподели Лалова.
 Кралицата в спринта завърши сезона с победа
Кралицата в спринта завърши сезона с победа

Илейн Томпсън ново рекордно време
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР