Спрете всичко! Италианската звезда Микеле Мороне, който снима филм с

...
Спрете всичко! Италианската звезда Микеле Мороне, който снима филм с
Коментари Харесай

Микеле Мороне иска да прави секс с гаджето на Денис Теофиков? Алекса показа всичко

Спрете всичко! Италианската звезда Микеле Мороне, който снима филм с Меган Фокс в София, може и да има гадже, само че това не му пречи да следи какво се случва на " пазара ". Е, нагледно казано пазар, само че разбирате защо става въпрос.

Оказва се, че Микеле, който има милиони почитатели в Instagram, е решил да хвърли едно око на родните инфлуенсърки и звезди. Моника Валериева може да е гневна обаче, тъй като не нейните сторита, а тези на Алекса Ангелова е прегледал Микеле.

Виж още: Диамант на ръката и стотици рози за Моника Валериева! Задава ли се нова звездна женитба? 

 

Припомняме, че преди дни гаджето на Микеле бе нападната в мрежата жестоко от много дами, в това число българки, които я обиждаха без причина. Валериева обаче реши да отбрани мацката на сторита в Instagram. Е, Микеле и Моара, както се споделя мацката на артиста, не са обърнали внимание или най-малко Валериева не се е похвалила.

Не същото важи обаче за Алекса Ангелова, гаджето на Денис Теофиков, която е забелязала, че Мороне я столква. Секссимволът от " 365 дни " е изгледал сторитата на гримьорката, а тя се похвали. 

Виж още: В заведение и със скандални дарове! Джино Бианкалана отпразнува бебето

 Instagram

Някои незабавно допуснаха, че Микеле си търси нежна компания, до момента в който е в София, само че истината е, че потребителите постоянно си показват сюжети, които са надалеч от действителността. Микеле не за първи път гледа сторита на други хора, само че е доста допустимо не той, а индивидът, който му поддържа профилите, да е трансферирал някои страници.

Виж още: Така наподобява разкош за 600 бона! Карен на Златка подкара новата кола, пази я с виновна скорост 

 

 

  

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР