Спот Биткойн борсово търгуваните фондове (ETF) са на прага на

...
Спот Биткойн борсово търгуваните фондове (ETF) са на прага на
Коментари Харесай

SEC няма да одобри Биткойн ETF според група финансови експерти

Спот Биткойн борсово търгуваните фондове (ETF) са на прага на евентуално утвърждение, само че от Better Markets предизвестиха Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища (SEC) за обвързваните с тях опасности и изрично предложиха да бъдат отхвърлени заради опасения, свързани с лъжливи действия.

Better Markets, организация, която се застъпва за строги финансови регулации, упорства SEC да отхвърли заявките за спот ETF-ите, очаквайки скорошно решение.

Според Денис М. Кехелер от Better Markets “ “.  

Той твърди , че присъщата на Биткойн волатилност основава обилни опасности и предлага лимитирана социална полза.  

Изразявайки угриженост по отношение на евентуалните пазарни операции и съсредоточената благосъстоятелност върху Биткойн измежду няколко субекта, Кехелер отбелязва:  

Той също по този начин изрази подозрения по отношение на Coinbase, определения управител на ETF-ите, базирайки се на непълното им сходство с нормативните условия и историческите компликации при ограничение на измамническите практики.

Кехелър изрично се разгласи срещу партньорството на SEC с Coinbase, изтъквайки досегашните резултати на компанията във връзка с проблемите с измамите и манипулирането на пазара.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР