Спортното подразделение на Hyundai Motor Company- Hyundai N, обяви, че

...
Спортното подразделение на Hyundai Motor Company- Hyundai N, обяви, че
Коментари Харесай

Hyundai с последни изпитания на електрическия спортист IONIQ 5 N

Спортното поделение на Hyundai Motor Company- Hyundai N, разгласи, че новата и първата по рода си спортна електрическа кола на компанията- , се намира в последната фаза от тестовата си стратегия, като от компанията са избрали емблематичната писта Нюрбургринг за финалните настройки на колата.

" Нюрбургринг е мястото, където всеки N модел е модернизиран до N-та степен, тъй че първият ни състезателен, напълно електрически N модел също би трябвало да се потвърди тук ", споделя Тил Вартенберг, вицепрезидент и шеф на N Brand & Motorsport на Hyundai Motor Company. " IONIQ 5 N преди малко приключи своя тест за устойчивост от 10 000 км на Нордшлайфе, което е значим крайъгълен камък, доказващ високата устойчивост на автомобила и опциите му за спортна писта. И въпреки всичко преди малко започнахме втория си тест от 10 000 км, с цел да предизвикаме границите на IONIQ 5 N ".



От Hyundai споделят забавни детайлности по отношение на системата за ръководство и надзор на батерията на IONIQ 5 N- N Battery Preconditioning, включително, че тя идва със особено конфигурирани режими на преподготовка за най-благоприятен температурен режим, включително Drag за работа с цялостна мощ, Track за допустимо най-ниска температура в продължение на повече обиколки, Sprint и Endurance.

IONIQ 5 N ще бъде показан публично на 13 юли по време на тазгодишното издание на Goodwood Festival of Speed.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР