Спортно-техническото ръководство на ЦСКА - София е обсъждало доста интересен

...
Спортно-техническото ръководство на ЦСКА - София е обсъждало доста интересен
Коментари Харесай

ЦСКА - София обмисля сензационен трансфер

Спортно-техническото управление на ЦСКА - София е обсъждало много забавен вид за незабавен трансфер с контракт до края на сезона. Става дума за Иван Бандаловски, твърди “Мач Телеграф ”.
 ЦСКА - София обясни какво ситуацията с Ахмедов ЦСКА - София обясни какво ситуацията с Ахмедов
Бандата е младеж на Левски, само че е огромен почитател на “червените ”, като е непосредствен и с тартора на агитката Иван Велчев - Кюстендилеца. 35-годишният Бандаловски няма клуб, откакто през зимата напусна Царско село. Ясно е, че той няма по какъв начин да бъде първи избор за отбраната на ЦСКА - София, само че има и плюсове в негова изгода за този трансфер. Първият е, че Стойчо Младенов към този момент е работил с него. Вторият е, че почитателите харесват Бандата и биха му дали късмет да носи още веднъж аления екип – нещо, което прави от 2010 до 2013 година. И третият е, че той може да играе като централен бранител и десен бек, което го прави доста скъп изключително в този миг.

ЦСКА има потребност от незабавно укрепване в отбрана, а до края на трансферния прозорец остават едвам 5 дни. В паузата на шампионата тимът се раздели с двама бранители – Карол Метс отиде в Цюрих, а Пламен Гълъбов – в Макаби Нетаня.

В момента шансът Бандаловски да облече още веднъж аления екип не е доста огромен, само че името му е обсъждано. Това значи, че в идващите дни може да има вести по тази тематика.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР