Спортно-техническият щаб на Левски следи играчи от белгийското първенство. От

...
Спортно-техническият щаб на Левски следи играчи от белгийското първенство. От
Коментари Харесай

Левски следи футболисти от белгийското първенство

Спортно-техническият щаб на Левски следи играчи от белгийското състезание. От там на " Герена " имат набелязан футболист за привличане. Той е гледан под лупа на няколко пъти, осведоми " Тема спорт ". " Сините " желаят да вземат дясно крило, което да дава отговор на профила на играещия по левия фланг бразилец Уелтън. Очаква се да има развиване по възможен трансфер в идващите няколко дни.

Изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков към този момент съобщи, че клубът ще притегли още двама или трима играчи. По този метод ще бъде изпълнено желанието на Станимир Стоилов. До момента сините имат едно ново попълнение. Те взеха някогашния капитан на националния тим Ивелин Попов. Той дойде в родния си клуб като свободен сътрудник. Преди това Попето играеше за съветския първокласен Сочи. Треньорът Станимир Стоилов разпорежда огромни очаквания на Попов, който би трябвало да се трансформира в водач на отбора. Наред с това играчът може да бъде употребен както в халфовата линия, по този начин и в нападението.
 Левски се прицели в още един футболист на Берое
Левски се прицели в още един футболист на Берое

" Сините " демонстрират интерес към Алиун Фал

От " Герена " работят и по намирането на заместител на десния бек Драган Михайлович. Tреньорът Станимир Стоилов към този момент има любимец. Цел №1 е привличането на босненец. В момента той играе в локалното състезание. Въпросният футболист, чието име към този момент се пази в строга загадка, имал хърватски корени. Евентуалното му привличане ще стане като свободен сътрудник и по този начин " сините " няма да заплащат трансферна сума. Добре знае се, че Левски се още се намира в нежелано финансово състояние и не може да си разреши да дава съществени пари за нови футболисти.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР