Спортно-техническият директор на Етър Стефан Атанасов представляваше клуба на жребия

...
Спортно-техническият директор на Етър Стефан Атанасов представляваше клуба на жребия
Коментари Харесай

Шеф в Етър: Готови сме за efbet Лига, но краткото време между сезоните ни притиска

Спортно-техническият шеф на Етър Стефан Атанасов представляваше клуба на жребия за новия сезон в efbet Лига. На процедура клубът трябваше да тегли финален и за него остана топката с № 8. Така „ виолетовите “ започват с домакинство против Славия, след това гостуват на Лудогорец и по-късно одобряват вицешампиона.

„ Няма елементарен чоп. По-притеснителното е късият период за подготовка, за селекция, за акомодация. Не че не знаем по какъв начин да действаме, само че просто времето ни притиска. Жребият си е чоп – искаш или не искаш, би трябвало да се съобразяваш с него. Още не е ясна точната дата и час на първия ни мач против „ Славия “, ще бъде оповестена след десетина дни “, разяснява жребия Стефан Атанасов.

" По принцип сме подготвени за efbet Лига, само че късото време, което има сред двата сезона ни пречи да се подготвим оптимално добре. Всичко ще става в придвижване, в последния миг, което малко ни тормози. Но въпреки всичко имаме опит, знаем какво чака. И с верните хора в клуба ще се постараем да се представим на равнище от първите кръгове “, сподели още спортният шеф на " виолетовите ".

Относно задачите на клуба, той откри следните: " Винаги един клуб би трябвало да има цел. Основната цел на подобен тим като нашия е да се представим добре и да не сме забъркани в последните кръгове в борбата на изпадащите. Преди две години Александър Томаш направи и невъзможното, с цел да ни докара до мисълта, че можем да се спасим. Но може би малшанс в един мач със Славия, в който в последната минута ни вкараха гол, той се оказа повратен. Иначе може би Етър щеше да се задържи и да не изпадне във Втора лига ".

По въпроса за структурата на Етър, стадион " Ивайло " и базата, Стефан Атанасов сподели: " Стадион " Ивайло "? Винаги може да се усъвършенства нещо. Например да сложим още седалки, да пооправим някои неща. Но нашият стадион тази година одобри два мача от efbet Лига, три финала в младежки шампионати. Предпочитан стадион е в центъра на България. Очакваме до края на есента да се направи и новия терен, който в последните две години се бави по разнообразни аргументи. Но имаме уверението, че до края на тази календарна година ще бъде квалифициран и живот и здраве от идната година ще имаме разполагаем един нов натурален тревен терен, до стадиона. Това ще ни помогне за развиването на клуба и на първия тим ".

" Селекцията е отворен развой. До септември е трансферният процорец. При нас ще ни трябват сигурно най-малко 4-5 нови попълнения още. Но с това се занимават главно старши треньорът и президентът ", изясни още шефът на Етър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР