Спортно-техническата комисия при Зоналния съвет на БФС - Велико Търново

...
Спортно-техническата комисия при Зоналния съвет на БФС - Велико Търново
Коментари Харесай

Изтеглиха с един ден дербите между Локо и Ботев II

Спортно-техническата комисия при Зоналния съвет на БФС - Велико Търново изтегли с един ден срещата от 16-ия кръг на шампионата в Северозападната Трета лига сред тимовете на Локомотив (Мездра) и Ботев II (Враца).

По стратегия дуелът трябваше да се играе тази неделя, 22 ноември, от 14:30 ч., само че защото същия ден първият тим на врачанския клуб гостува на Черно море в среща от 13-ия кръг на шампионата в efbet Лига, мачът сред Локо (Мездра) и Ботев II (Враца) е изместен на 21 ноември, събота, със същия начален час 14:30.

Решението е взето на съображение член 8, т. 4. от Наредбата за шампионатите и шампионатите по футбол в системата на БФС за сезон 2020/2021 година, според която „ Срещата на „ Втория отбор” не може да се организира в същия ден, на който е срещата на „ Основния отбор”.

Поради насъбрани жълти картони районното дерби ще пропуснат опорният халф на Локомотив Гроздан Илиев и нападателят на Ботев II Мирослав Маринов.

Във краткотрайното класиране на Северозападната Трета лига, два кръга преди края на есенния полусезон, вторият тим на Ботев (Враца) заема четвърто място с актив от 30 точки, до момента в който Локомотив (Мездра) е на десета позиция с 20 пункта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР