Спортният ни министър Радостин Василев коментира защо е решил да

...
Спортният ни министър Радостин Василев коментира защо е решил да
Коментари Харесай

Министър Василев: Освобождавам ръководството на Тотото без мотиви

Спортният ни министър Радостин Василев разяснява за какво е решил да смени ръководстото на Българския състезателен тотализатор. 

" Тва стана с едностранен акт на министъра. Не съм задължен да давам претекстове. Законът за обществените предприятия ми дава опция да приключвам това мандатно правно отношение предварително. Това и върша. Такова е желанието на сътрудниците, не пожелаха да се разделим по взаимно единодушие ", призна Василев. 

" Разговаряхме по всички вероятни разновидности, само че дружно стигнахме до извода, че ще се случи едностранно. Аз не съм съд. Доколкото разбрах, заявиха, че няма да апелират. "  

" Аз съм принципал на това сдружение и считам, че бих могъл да подкрепям по-добра връзка с управление, което съм назначил и не е политизирано. Новият началник ще бъде разгласен в допълнение. Ще продължим връзка с изпълнителния шеф, прекомерно допустимо е той да остане в самия тотализатор. Няма скандал тук. "  

" Най-важно е какво чака управлението на спортния тотализатор. Аз чакам облаги, естествено - търговски резултати. Никога не е било обсъждано тотото да не е монополист, слуховете за либерализиране на пазара са неистина ", добави Василев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР