Спортният министър Радостин Василев отправи ултиматум към ръководството на Българския

...
Спортният министър Радостин Василев отправи ултиматум към ръководството на Българския
Коментари Харесай

Радостин Василев с ултиматум за лиценза на БФС


Спортният министър Радостин Василев насочи ултиматум към управлението на Българския футбол съюз, касаещ бюджета и лиценза на федерацията.

С обява в обществените мрежи той удостовери, че е изпратил публично писмо до ръководителите на съюза, с цел да изиска приемането на бюджет за 4-годишния програмен интервал, признат на конгрес с присъединяване на всички членове.

Той също по този начин чака и доклада за разходените средства през 2021 година, защото подобен към момента не е постъпил в деловодството на ММС.

„ В тази връзка изисках Българският футболен съюз да показа в деловодството на Министерството на младежта и спорта признат от Общото заседание бюджет на БФС за 2022 година на книжен и електронен притежател в период до 25 май “, написа той за своите почитатели във Фейсбук.

Ако до тази дата не бъдат предоставени нужните документи, тогава Василев ще задейства член 24, алинея 2 от Закона за физическото образование и спорта, който му дава правото да отнеме лиценза за практикуване на спортна активност у нас.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР