Спортният календар на Бургас за 2024 г. се запълва с

...
Спортният календар на Бургас за 2024 г. се запълва с
Коментари Харесай

Бургас пълни солиден календар със спортни събития, които удължават туристическия сезон

Спортният календар на Бургас за 2024 година се запълва с огромни събития, които ще доведат доста посетители на града. Сред тях има международни и европейски шампионати. Община Бургас спомага и се старае да насочи някои от шампионатите към новата държавна зала " Арена ", с цел да увеличи нейната претовареност.
 
Повечето огромни мероприятия се възнамеряват за след лятото. Така Бургас ще удължи своя туристически сезон, защото спортът води след себе си доста почитатели, родственици и другари на състезателите.
 
Междувременно стартира работата по обновлението на локалното законодателство в региона на спорта, заяви зам.-кметът Манол Тодоров.
 
Ще има промени в две наредби. Едната касае субсидирането на клубовете. Другата регламентира обезпечаването, в това число финансово, на събитията в спортния календар на Община Бургас.
 
По промените, инициирани от зам.-кмета Тодоров и членовете на спортната комисия в локалния парламент, се работи взаимно с клубовете, чиито рекомендации са значими и ще залегнат в новата рамка.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР