Спортният журналист Николета Маданска се завръща в bTV Новините тази

...
Спортният журналист Николета Маданска се завръща в bTV Новините тази
Коментари Харесай

Майчинството свърши: Николета Маданска се завръща

Спортният публицист Николета Маданска се завръща в bTV Новините тази седмица след 3 години майчинство.

Тя се причислява към своите сътрудници в спортна редакция и ще предстоящ водещ на спортните излъчвания вести през делничните и почивни дни, както и кореспондент.

" Радваме се да посрещнем още веднъж Николета в нашия извънреден екип от продуценти, водещи, кореспонденти и уеб редактори за основаване на спортно наличие. Сигурна съм, че със своя опит и знания, тя ще се приспособява бързо и ще способства за качественото показване на спортните вести в ефира “- декларира Владислава Лазарова, изпълнителен продуцент " Спорт “ и управител " Уеб наличие “ в отдел " Новини, настоящи излъчвания и спорт “ на bTV.

Както стана ясно, платеното майчинство на Маданска след раждането на втория й наследник изтече. Явно децата ще тръгнат на ясла, защото най-малко към този момент най-малко родителите на журналистката са надалеч от пенсия. Майката на Николета - Свобода, работи в спортната редакция на Българска национална телевизия, а бащата Михаил е доцент по футбол в НСА. Бащата на децата - Венелин Петков, пък преподава публицистика на студенти и също е много ангажиран.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР