Спортният журналист на bTV Петър Бакърджиев шокира зрителите преди точно

...
Спортният журналист на bTV Петър Бакърджиев шокира зрителите преди точно
Коментари Харесай

Водещ от bTV стана тайно татко за трети път

Спортният публицист на bTV Петър Бакърджиев шокира феновете преди тъкмо 24 часа, откакто през вчерашния ден рано сутринта заяви, че е станал баща за трети път. 

" Имам две момчета, време ми беше за момиче ", разгласи журналистът и особено благодари на клиника " Щерев " за помощта при появяването на бебе №3, без да обели даже дума за майка му. " Ама по какъв начин? Кога? Защо ние нищо не подозирахме? ", попита мощно сюрпризираната Натали Трифонова, която също бе в студиото и ясно личеше, че не се преструва.

Преди месеци гръмна новината за раздялата сред някогашната " Мис България ", която в този момент също се изявява като състезателен публицист Гергана Гунчева и Бакърджиев, само че никой от тях не пожела да разяснява тематиката. Двамата са родители на две момчета - Самуил и Максим, само че очевидно плейбоят Бакърджиев е срещнал нова жена и в този момент може да се похвали с друго семейство.

Той имаше връзка с Виктория Петрова. Двамата бяха дружно преди към 10 години, само че прикючиха много бързо, напомня Hotnews. При оповестяването на новината за новото бебе Бакърджиев освен не продума нито дума за майката, само че и не изясни дали е участвал на самото раждане и очевидно ще продължи да държи в загадка новото си семейство.

Бебчето е момиченце с име Бориса, което тежи 2,800 кг. при 50 сантиметра височина. Третото дете на водещия пристигнало на бял свят в 22.00 часа в понеделник вечер, само че за неговата поява никой не подозираше-нито феновете, нито сътрудниците на таткото в малкия екран. И то, и майката са добре, означи гордият татко, който заслужи поздравленията на сътрудниците си, че единствено часове след паметното събитие е на работа, вместо да чества.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР