Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета говори за актуалните събития

...
Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета говори за актуалните събития
Коментари Харесай

Шеф на “Армията” отсече: Крушчич е точният човек!

Спортният шеф на ЦСКА-София Кристиано Джарета приказва за настоящите събития в клуба през последните дни. Той продължава да счита, че Милош Крушчич е точният треньор на “червените” сега.

“Аз съм изцяло уверен, че Крушчич е точният треньор за нас. Знаете, че той застъпи в средата на сезона, когато нямаше огромен избор. Но Милош е доста добър експерт. Това е човек, който работи изключително доста, който се развива, който има предпочитание и воля да споделя концепциите си с другите. Сега следва да забележим дали той ще успее да надгради тима, само че имам вяра, че е кадърен на това”, съобщи Джарета пред “Меридиан Мач” от Милано. Италианецът съчетава отмора и срещи в столицата на модата, които са положителни за бъдещето на ЦСКА-София.

“Аз съм доста удовлетворен от представянето на тима в последните 8 мача. Можем да съчетаваме единствено, че не спечелихме против Арда за състезание. Но дано да гледаме позитивните неща - 8 следващи мача не позволяваме гол, сътворяваме положения, показахме многообразие и предпочитание за победа. Това би трябвало да се запомни и да стъпим на тази база, с цел да надграждаме. Разбира се, доста искахме да спечелим и дербито с Лудогорец. То беше необичайно, тъй като противникът игра с петима чисти бранители, а и още отбранителни халфове. Но аз съм уверен, че ние плащаме доста висока цена за кошмарния старт на сезона. Спечелихме най-вече точки, подобрихме представянето си във всяка фаза, само че страдаме поради началото, което в действителност беше ужасно”, призна елегантният експерт.

“За прехвърлянето на Ахмед Ахмедов едно от водещите неща беше, че той е българин. Това е доста значимо и е част от политиката ни. Местните играчи постоянно са посрещани по-добре и на тях се гледа с положително око. Ахмедов е доста добър в техническо отношение и е великодушен състезател - от тези, които умеят да работят за колектива. Не мога да кажа какъв брой тъкмо нови футболисти ще дойдат през зимата. Въпрос на договаряния е, а има и да се прецизират неща с играчите, чиито договори изтичат през лятото. При всички положения нашето предпочитание е да подсилим тима и ще го създадем, не се съмнявайте. ЦСКА би трябвало и ще бъде по-силен напролет. Това го споделям поради метода, по който завършихме шампионата. Силен ЦСКА желае нашата аудитория и ще го получи”, даде обещание Кристиано Джарета. efbet Лига 1 кръг, петък 12 юли  ЦСКА-София 2:2краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР