Спортният директор на ЦСКА 1948 Кирил Котев заяви, че връзките

...
Спортният директор на ЦСКА 1948 Кирил Котев заяви, че връзките
Коментари Харесай

Кирил Котев: От доста време имаме интерес към Никола Илиев

Спортният шеф на ЦСКА 1948 Кирил Котев съобщи, че връзките на изпълнителния началник на клуба Добрин Гьонов в Италия са помогнали за реализирането на прехвърлянето на полузащитника Никола Илиев от Интер.

" Червените " привлякоха българския национал чартърен за един сезон с алтернатива за удължение на престоя му, а през днешния ден по обяд

" От много време имаме интерес към Никола, само че нещата не се случиха толкоз елементарно. Последният месец влязохме в контакт с Интер и нещата се развиха. Много помогнаха връзките на Добри Гьонов в Италия. Работата, която свърши той и целия щаб докара до прехвърлянето. Никола сподели, че има желанието да играе при нас и това също способства ", показа двукратният първенец на България с Локомотив Пловдив и ЦСКА.

Кирил Котев разяснява още и дали може да се чакат нови попълнения от ЦСКА 1948 до края на трансферния прозорец: " Може и да има нови, може да се разделим с играчи, може да преотсъпим. Не всичко е завършило ".

" Армейците " започнаха новата акция в Първа лига с две следващи победи против Левски и Пирин Благоевград, само че в последния си дуел приключиха 1:1 против Хебър Пазарджик. В идващия си мач момчетата на Атанас Рибарски гостуват на новака в елита Крумовград идния понеделник (14 август) от 21:15 часа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР